Halaman

Ahad, 4 November 2012

SEGMEN : FOLLOWER BAWAH 400

Salam 1Malaysia semua...

Hujung minggu ni semangat pula mahu tambahkan follower ku memandangkan berapa orang sajalah yang sudi follow blog ku sebelum ni.So,aku join Segmen Fendy untuk pertama kalinya.






Syarat segmen: 

 1. Buat entri : Segmen Follower bawah 400 (sesiapa yang mempunyai follower bawah 400) 

 2. Tampal banner glowing atas tu...haha 

 3. Follow peserta yang join segmen ini

 4. Done (gua akan senaraikan peserta yang join segmen ni)
 
 5. Gua akan follow sekali peserta tu sebagai tanda terima kasih 

 6. Nak tag atau tak terpulang buat korang.

 7. Letak link anda ke ruang komen bawah ni..

#Silalah support & follow blog saya yang tidak sebeberapa ini.TQVM!

13 ulasan:

D i n berkata...

datang dari segmen yang sama :)

http://dingraphic.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

Norharyani Sanusi berkata...

Din:sama la kita..hihi.btw,tqvm!

Fida berkata...

haii. dr segmen yg sme. keep in touch k. =)

http://sandycorals.blogspot.com/

Norharyani Sanusi berkata...

Fida:ya..done follow u td.n keep in touch slalu k

vANniLLa cHoCoLaTe berkata...

terjah sini dari segmn yang sama. salam kenal yunk.. dah folow kamu.. moh terjah blog sy lak ;-)
http://waneey89.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

vANniLLa cHoCoLaTe berkata...

terjah sini dari segmn yang sama. salam kenal yunk.. dah folow kamu.. moh terjah blog sy lak ;-)
http://waneey89.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

Norharyani Sanusi berkata...

Vannilla Chocolate:salam kenal juga utk wanie..
t/ksh sbb sudi follow n sy dah follow awak juga
keep in touch!

MéuzAngelo™ XXIII berkata...

byk sgt follow blog org.. nnt penuh pulak blog list kat dashboard.. hehe [link blog saya]

Nur Amalina Maisarah berkata...

follow dr segmen yg same..follow Mai semule ye . tenkiuuu ^^
http://maerahim.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

Fendy berkata...

tq join segmen fendy

Nur farahiza berkata...

datang folow singgah dari segmen yg sama :D

Faris Hakkim berkata...

wow..nice song baek ji young - after a long time right? done follow sini dari segmen sama...follow back http://mylifestoryz.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

mawar berduri berkata...

Dari segmen yang sama..dah follow awk..sudi follow saya pulak yer...^_^....